TERVETTÄ SUORITUKSYKYÄ: OLKAPÄÄ & HARTIARENGAS ESPOO FINLAND


Event Details


Tuloksia vammoja ennaltaehkäisten ja suorituskykyä maksimoiden

Koulutus on suunnattu kuntoutuksen, lääketieteen, terveydenhuollon, liikunnan sekä valmennuksen sekä manuaalisen käsittelyn ammattilaisille

Pystyäkseen toimimaan menestyksekkäästi, etenkin pitkällä tähtäimellä, on liikkeen ja harjoittelun laatu valmentajan, fysioterapeutin tai lääkärin kriittinen menestystekijä liikunnan ja harjoittelun annostelun ohella.

Liike ei ole lääke, mutta Liike voi olla lääke!

Suurin osa TULE-ongelmista johtuu tavoista liikkua ja harjoitella sekä tapa-asennoista. Tämän vuoksi suurin osa TULE-ongelmista on uusiutuvia, sillä ongelmien kuntoutuksessa päähuomio on edelleenkin rakenteellisen vaurion korjaamisessa – ei syyn, eli liikunta- ja asentotapojen muuttamisessa. Kuitenkin nuo tavat johtavat juuri suurimpaan osaan TULE-ongelmia.

Samat alueet jotka ylikuormittuvat liikunta- ja asentotapojemme vuoksi aiheuttaen vammoja, saavat aikaan myös suorituskyvyn heikkenemistä. Voima vuotaa läpi, koska tapaliike/ -asento muuttaa lihas- ja sidekudosjärjestelmän suhteellisia pituuksia ja voimantuotto heikkenee.

Mikäli haluat varmistaa, että liike on lääkettä samalla kun maksimoit suorituskykysi, tule oppimaan:

 • Toiminnallisen anatomian kriittiset tekijät
 • Harjoittelutekniikoiden kriittiset yksityikohdat liikkeen optimoimiseksi
 • Toiminnallisen anatomian yksityiskohtien vaikutus kokonaisuuteen sekä kokonaisuuden vaikutus yksityiskohtien toimintaan
 • Asennon arviointi neutraalissa – siirto toiminnalliseen liikkeeseen
  • Turvallinen ja maksimaalisen tehokas nostaminen maksivoimalla
 • Asennon ja liikkeen arviointi dynaamisessa kontrollissa
  • Kuinka keho toimii optimaalisesti submaksimaalisessa perusliikkeessä
 • Kuinka aloittaa ja progressoida liikkeen tasapainottaminen ja optimointi
 • Kuinka progressoida harjoitteet yksinkertaisista, paikallisista tuetuista harjoitteista globaaleihin koko kehon harjoitteisiin esim. Myofaskiaalisia jatkumoita hyödyntäen
 • Kuinka käyttää perusliikkeitä äärimmäisen tehokkaina liikkuvuusharjoitteina samalla kun kehitetään voimaa

Saat koulutuksesta selkeän ja konkreettisen työkalun liikkeen laadun, vammariskien ja suorituskyky vuotojen, arvioimiseen ja korjaamiseen.

Koulutus koostuu kolmesta (3) lähijaksosta, joista jokaisessa keskitytään kehon eri osa-alueisiin:

 1. Olkapää ja hartiarengas
 2. Alaraaja
 3. Keskivartalo
 4. Teippaus: integraatio asennon ja liikkeen tasapainottamiseen – 2 päivää

TERVETTÄ SUORITUSKYKYÄ KESKIVARTALO

Koulutuksessa opiskellaan yksityiskohtaisesti keskivartalon: lantio, lannerangan, rintarangan ja rintakehän toiminnallista anatomiaa. Keskittyen nimenomaan käytännön kannalta merkityksellisiin seikkoihin kuten asennon arviointi ja lihaskireydet sekä hallinnan / kontrollin puute, liikkuvuus suhteessa hallintaan, voimantuotto suhteessa hallintaan ja liikkuvuuteen. Em. Seikkojen suora yhteys kohonneeseen vammariskiin sekä suorituskyvyn heikkenemiseen.

Laitamme yksityiskohtaisen anatomian kokonaisvaltaisen, globaalin anatomian kontekstiin – kuinka ne vaikuttavat toisiinsa käytännössä, ennen kaikkea liikkeessä ja harjoittelussa

Kuinka korjaan ja tasapainotankeskivartalon asentoa liikkeen avulla, jotta voitaisiin ennaltaehkäistä ja kuntouttaa vammoja sekä maksimoida suorituskyky.

Kuinka siirrän asennon hallinnan perusliikkeeseen, mistä lähes kaiken harjoittelun tulisi lähteä, kuten Työnnöt ylös – eteen ja alas, vedot taakse ja alas, takakyykyt, etukyykyt, sivukyykyt askelkyykyt, maastavedot ja suorin jaloin maastavedot niin symmetrisesti kuin epäsymmetrisesti.

Miksi keskivartalon hallinnanalla ( ensin neutraalin stabiliteetin ja sitten dynaamisen kontrollin ) on niin suuri merkitys? Kuinka liikkeen laatu ja eri kontrollin tavat vaikuttavat ja näkyvät asiakkaan jokapäiväisessä liikkeessä? Miten ja milloin tulisi aloittaa keskivartalon liikkeen laadun / hallinnan harjoittaminen? Miten progressoida ja edetä turvallisesta neutraalista liikkeisiin joissa mikään ei ole neutraalissa, mutta silti hallittuna? Kuinka luoda turvalliset progressiot

Miten luon ajankäytöllisesti tehokkaan liikkeen laadun testauspatterin omaan työympäristööni? Kuinka vakuutan asiakkaan sen kriittisestä merkityksestä hänelle? Kuinka liikkeen laadun testipatteri toimii käsittämättömän tehokkaana myyntityökaluna, jolla vakuutat asiakkaan ja saat hänet haluamaan lisää?

KAIKKIIN NÄIHIN JA MONEEN MUUHUNKINN KYSYMYKSEN PERUSTELLUT MIKSI! – VASTAUKSET

Mikäli tavoitteenasi on valmentaa tai kuntouttaa asiakkaitasi pitkän tähtäimen onnistumiseen, on tämä koulutus juuri sinulle, jotta voit välttää turhat TULE-vammat ja asiakkaasi voi saavuttaa oman maksimaalisen potentiaalinsa.

Koulutus kuuluu Tervettä Suorituskykyä koulutuskokonaisuuteen ( 1.Olkapää ja hartiarengas 2. Alaraaja 3. Keskivartalo ) osaamista, tuoden samalla uuden lisätyökalun helpottamaan liikkeen opettamista sekä kasvattamaan onnistumisprosenttia.

Nämä neljä yllämainittua lähijaksoa muodostavat kokonaisuuden. Koulutus on rakennettu niin että toimii erittäin hyvin joko etukäteiskoulutuksena Anatomy Trains in Training ja Anatomy Trains koulutuksille tai niiden jälkeen jatkokoulutuksena, muodostaen niiden kanssa eheän kokonaisuuden.

Hinta: Teippaus integraatio- koulutus 420.- + alv 24% / 2 päivää
(Hinta sis. Materiaalit ja tarvittavat välineet, teipit yms.)

Hinta: OP ja Hartiarengas 210.- + alv 24% / 1 päivä
Alaraaja 210.- + alv 24% / 1 päivä
Keskivartalo 210.- + alv 24% / 1 päivä
Hinta: Koulutusputki (OP, Alaraaja & Keskivartalo) 510.- alv 24% / 3 päivää

Hinta, Koulutusputki + ( OP, Alaraaja & keskivartalo + teippaus integraatio )
850.- + alv 24%
Kouluttaja:
Ari-Pekka (A-P) Lindberg;
Teacher: ATT (Anatomy Trains Teacher),
Senior Teacher & Founder of Anatomy Trains in Training,
MTT (Myofascial Taping Teacher)
Physiotherapist: OMI, MDT, specialised in: function and therapeutic exercises, Motor control, Myofascia

Personal Trainer by Trainer4you

A-P työskentelee opettajana, luennoitsijana ja kirjailijana. Käytännön asiakastyössä fysioterapeuttina ja Personal Trainerina erikoisosaamisalueena ja intohimona asennon ja liikkeen yksityiskohtien kokonaisvaltainen ymmärtäminen ja sen soveltaminen käytäntöön tavoitteena maksimaalinen suorituskyky vammoja ennaltaehkäisten.

Niin asiakastyössä kuin opettamisessakin näkyy laaja A-P:n näkemys ja eri näkökulmien esiintuonti sekä käytäntöön soveltaminen. Käytännön työtä leimaa mahdollisimman tarkka erotusdiagnostiikka niin rakenteellisesti kuin toiminnallisesti, integroituna kokonaisvaltaiseen myofaskiaaliseen näkemykseen asennosta ja liikkeestä.


A-P on Anatomy Trains opettaja, minkä lisäksi hän on pääkouluttaja ja yksi perustajista Suomen suurimmassa Personal Trainereita kouluttavassa organisaatiossa, Trainer4youssa. Kouluttajantyökalupakkiin kuuluu myös Myofaskiaalisen teippauksen kouluttajan rooli. Kouluttajana hänet tunnetaan inspiroivistä, intensiivisistä mutta samalla erittäin viihdyttävistä luennoista, joissa teoriaa todella kohtaa käytännön.

Ilmoittaudu koulutukseen tästä

Tulevat koulutukset

 • Ei tulevia koulutuksia

Post navigation

Contact us